Hyrbil i Dubai

Den prestigefyllda provinsen anses vara en av de rikaste i världen och är en stor turistattraktion i Förenade Arabemiraten. Dubai är en symbol för innovation, rikedom och arkitekturens underverk - i detta land hittar du till exempel de berömda konstgjorda öarna i form av palmer och världskartan. Dessutom finns 13 av de 70 högsta byggnaderna i världen i Dubai, inklusive några av de högsta hotellen i världen.

Nu kan du med egna ögon se de olika attraktionerna i Dubai, njuta av en unik safariupplevelse i öknarna och under havet, uppleva ett shoppingäventyr som du inte kände till i ett av världens största gallerior, tillbringa roliga dagar i de olika parkerna i provinserna och mer.

Det praktiska och rekommenderade sättet att ta sig runt attraktionerna runt prinsessorna under din resa till destinationen är att hyra en bil i Dubai. Genom att resa med hyrbil har du den ultimata friheten att själv bestämma vilken rutt och schema som passar din resa och du kommer att kunna uppleva mer av den nya och speciella destinationen.

 

Detta är Holiday Drive:


Endast noga utvalda hyrbilsleverantörer över hela världen

Alltid bra erbjudanden där allt ingår för att du ska vara trygg

Gratis avbokningar & inga dolda kostnader

Svenskt företag med svensk support dygnet runt

Används och rekommenderas av över 100 resebyråer i SverigeHoliday Drive önskar dig en trevlig och säker resa.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för tips och uppdateringar