Hyrbil på Kreta

Biluthyrning på Kreta kan bokas på Holiday Drives hemsida
Njut av rabatterade internetpriser utan några hanteringsavgifter!

Ön Kreta, som är den största grekiska ön (och den näst största i Medelhavet efter Cypern), är ett populärt semestermål för svenskar som vill undkomma den stressiga rutinen i livet. Den fantastiska  gästfriheten (oavsett om det är hotell eller byar) och naturligtvis sol, sand och hav gör Kreta till ett perfekt resmål oavsett om det är en kort helg, en familjesemester eller längre besök.
 

Biluthyrning på Kreta är det mest rekommenderade och bekväma sättet att ta sig runt under ditt besök oavsett om du väljer att bo i Hersonissos, Ios Nikolaos. Var som helst på ön kan du ta korta resor till de vackra sprickorna, grottorna, klostren och bergen som Kreta erbjuder. Du kan också köra till den arkeologiska platsen vid Knossos, korsa Samaria Canyon eller hitta en lugn strand för avkoppling.
 

Köra en hyrbil på Kreta

Ön Kreta är perfekt för korta resor. Du kan bo  i en av de större städerna som Heraklion och dess omgivningar, Chania, Hersonissos eller i provinsen Rethymno, därifrån kan du kan åka på en mängd olika resor och attraktioner runt ön med din hyrbil.

Holiday Drive agerar på Kreta i samarbete med ett antal ledande uthyrningsföretag, vilket gör att vi kan erbjuda dig ett omfattande sortiment och hög tillgänglighet av olika bilgrupper till olika och attraktiva prisnivåer, så att du kan matcha den perfekta bilen för din resa till Kreta.
 

Uthyrningsstationer på Kreta

Heraklion flygplats ligger cirka fem mil öster om staden. De flesta internationella och charterflyg anländer dit, men flyg kan också hittas till andra destinationer på ön som Chanias flygplats. Holiday Drive erbjuder biluthyrning i Heraklion genom flera biluthyrningsföretag på flygplatser samt på andra stationer runt ön.

Den breda sortimentet och den goda servicen gör att du kan planera din resa på Kreta på bästa möjliga sätt.
 

I vissa delar av ön kan du också boka i förväg för att hämta bilen eller returnera den direkt på hotellet där du bor. Du kan ta reda på informationen från oss på chatt eller genom att ringa vårt servicecenter.

 

Detta är Holiday Drive:


Endast noga utvalda hyrbilsleverantörer över hela världen

Alltid bra erbjudanden där allt ingår för att du ska vara trygg

Gratis avbokningar & inga dolda kostnader

Svenskt företag med svensk support dygnet runt

Används och rekommenderas av över 100 resebyråer i SverigeHoliday Drive önskar dig en trevlig och säker resa.

Rekommenderad läsning för ditt resmål

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för tips och uppdateringar