Hyrbil på Korfu

Biluthyrning på Korfu kan bokas på Holiday Drives hemsida

Njut av rabatterade internetpriser utan några hanteringsavgifter!
 

Korfu, den gröna ön, är en av de joniska öarna och ligger på västra sidan av Greklands fastland. Det anses vara en av de vackraste öarna i landet, och verkligen en av dess gröna öar - med ett överflöd av vegetation och över 3 miljoner olivträd som prickar ön. Det är en av de grekiska öarna som ligger närmare Italien och en del av den påverkas verkligen av denna närhet.
 

Ön kombinerar landskap av olika slag, inklusive klara turkosa stränder koncentrerade till de norra och södra delarna av ön, medan i centrum av ön hittar du ett berg 1 km högt och på västkusten höga klippor och njut av de spektakulära stränderna och det klara vattnet.
 

För att uppleva allt som ön har att erbjuda, rekommenderar vi att du hyr en bil på Korfu för enkel och fri rörlighet på ön, så att du kan berika ditt besök och besöka de olika platserna och sevärdheterna i fullständig frihet och endast enligt dina önskemål och tidsplan.


Hyr en bil på Korfu
Vissa kallar Korfu för ett paradis på jorden, eller Maldiverna på Balkan. Holiday Drive verkar på Korfu i samarbete med ett antal internationella biluthyrningsföretag samt ledande lokala företag och erbjuder dig därmed hög tillgänglighet inklusive på flygplatsen och i staden.

 

Detta är Holiday Drive:


Endast noga utvalda hyrbilsleverantörer över hela världen

Alltid bra erbjudanden där allt ingår för att du ska vara trygg

Gratis avbokningar & inga dolda kostnader

Svenskt företag med svensk support dygnet runt

Används och rekommenderas av över 100 resebyråer i SverigeHoliday Drive önskar dig en trevlig och säker resa.

Rekommenderad läsning för ditt resmål

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för tips och uppdateringar