Hyrbil i Thessaloniki

Biluthyrning i Thessaloniki  kan bokas på Holiday Drives hemsida

Njut av rabatterade internetpriser utan några hanteringsavgifter!

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland (efter Aten) och en av dess viktigaste hamnstäder. Den skiljer sig från huvudstaden Aten och har en kombination av allt du bara skulle leta efter på en grekisk semester: från magiska och smala gränder, till speciella turistplatser, roliga marknader och god mat, till en omfattande historia och närhet till arkeologiska platser och kvarlevor som inte finns någon annanstans.
 

Själva staden betraktas som livlig med många människor som fyller kaféerna och gatorna på kvällen och piren vid hamnen i hjärtat av staden, som på helgerna fylls med tusentals människor som marscherar på stadens vackra strandpromenad.
 

Thessaloniki är också en utgångspunkt för en mängd olika resor för en dag eller mer i den vackra norra Greklandsregionen full av attraktioner och speciella platser:

Meteora och de berömda hängande klostren; Det välkända Mount Olympus, även känt som "Guds hus"; De gamla och vackra arkeologiska platserna Dion och Olinetus; Inifas-dalen är rik på skogar; Lake Carcini; Stränderna på Halkidiki-halvön är fantastiska i skönhet; Pele, födelseplatsen för Alexander den store (Alexander den store) och huvudstaden i forntida Makedonien; Vergina, den första makedonska huvudstaden, är hem för kistorna till Makedoniens kungar.
 

Det mest rekommenderade och vackraste sättet att resa i området och besöka dessa platser och mer är att hyra en bil i Thessaloniki och självständiga resor till platser som intresserar dig personligen i komfort och frihet.

 

Detta är Holiday Drive:


Endast noga utvalda hyrbilsleverantörer över hela världen

Alltid bra erbjudanden där allt ingår för att du ska vara trygg

Gratis avbokningar & inga dolda kostnader

Svenskt företag med svensk support dygnet runt

Används och rekommenderas av över 100 resebyråer i SverigeHoliday Drive önskar dig en trevlig och säker resa.

Rekommenderad läsning för ditt resmål

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för tips och uppdateringar