Hyrbil på Mykonos

Biluthyrning på Mykonos kan bokas på Holiday Drives hemsida
 

Njut av rabatterade internetpriser utan några hanteringsavgifter!

Mykonos är en av de mest prestigefyllda och attraktiva platserna i Grekland. Under de senaste åren har det ansetts som "kändisön" och det verkar som om det under sommarmånaderna är omöjligt att öppna Instagram utan att stöta på fantastiska bilder från ön.
 

Antalet flyg som avgår från Sverige till Mykonos ökar varje år och kan nås med direktflyg under sommarmånaderna och med stopp i Aten och resten av året.

Ön är relativt liten och genom att hyra en bil i Mykonos kan du komma från ena änden av ön till den andra på en halvtimme, men om du planerar en resa till Mykonos och verkligen inte vill missa något av de härliga hörnen som ön har att erbjuda finns det inget bättre sätt att

 

Mykonos Island är en av de kykladiska öarna, en grupp öar i Egeiska havet som kännetecknas av vit sand, en nästan enhetlig arkitektur av vita strukturer med en kubstruktur.

De vita byggnaderna, väderkvarnarna utspridda runt ön och kyrkorna är också vackert fotograferade mot det blå havet och himlen och du kommer antagligen ha svårt att lägga kameran ur hand, men vi rekommenderar att du gör det ibland, till exempel för att köra bil eller dricka grekisk parfait i en av Mykonos gränder.

 

När du planerar en semester i Mykonos är det inte otänkbart att du automatiskt börjar höra ljudet av vågorna och känner solens strålar ovanför dig och den vita sanden under dina fötter. Boende Alternativen sträcker sig från spektakulära och bortskämda 5-stjärniga hotell till små och charmiga boutiquehotell fulla av grekis äkthet.
 

Oavsett vilken typ av semester du väljer, är det lämpligt att besöka ön för att njuta av all skönhet och atmosfär den erbjuder, och det bästa sättet att göra detta är naturligtvis genom att hyra en bil på Mykonos. Det rekommenderas starkt att boka en hyrbil i förväg för att se till att det fordon som bäst passar din semester är tillgängligt för dig och för att säkerställa ett attraktivt pris.

 

Mykonos stad

Öns huvudstad. Oavsett var du väljer att bo på ön kan du enkelt nå Mykonos stad med hyrbil. I staden kan du vandra gränderna eller mellan butiker och små och speciella gallerier.

Naturligtvis finns det också shopping och en romantisk kaféremsa med det lovande namnet "Little Venice".

 

Underhållning i staden

Mykonos är kanske den mest lämpliga ön för unga och unga själar, som älskar att fira. Det finns stränder på ön som kallas oändliga festplatser som Paradise Beach och dessutom oräkneliga klubbar och barer.

Naturligtvis finns det också plats för dem som letar efter lugn, Psarou-stranden och Ornos-stranden är tystare och mer pastorala stränder som ger dig en lugn getaway.

 

Detta är Holiday Drive:


Endast noga utvalda hyrbilsleverantörer över hela världen

Alltid bra erbjudanden där allt ingår för att du ska vara trygg

Gratis avbokningar & inga dolda kostnader

Svenskt företag med svensk support dygnet runt

Används och rekommenderas av över 100 resebyråer i SverigeHoliday Drive önskar dig en trevlig och säker resa.

Rekommenderad läsning för ditt resmål

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för tips och uppdateringar