Hyrbil i New York

New York är den västerländska kulturens bankande hjärta. Staden som fick smeknamnet "The Big Apple" är den östra porten till USA.
Det är ett av de största kultur-, affärs-, konst- och nöjescentrumen i världen och är fylld året runt med turister som förvandlar dess gator till en hyllning till föränderlig underhållning och attraktioner varje dag.
 

På grund av de många och bekväma flygningarna till New York är det en idealisk start- och/eller slutpunkt för resor till nordöstra USA - till områden som New England (känd för sina spektakulära vyer på hösten) och Niagarafallen. Det är också en perfekt utgångspunkt för att utforska USA:s östkust och besöka dess största städer och stater - Washington, Boston, Philadelphia och kanske till och med delar av Virginia och Pennsylvania.
 

Även om du planerar att bara stanna i New York-området, kommer att hyra en bil i New York göra din semester bekväm och trevlig, när du kan välja att lämna stadsgränsen till närliggande områden och njuta av en resa till naturen, vackra stränder , magiska städer, museer och historiska platser. Områden som passar för en resa nära New York är till exempel Long Island, Hudson Valley, Cold Spring, Harriman Park med flera

 

Detta är Holiday Drive:


Endast noga utvalda hyrbilsleverantörer över hela världen

Alltid bra erbjudanden där allt ingår för att du ska vara trygg

Gratis avbokningar & inga dolda kostnader

Svenskt företag med svensk support dygnet runt

Används och rekommenderas av över 100 resebyråer i SverigeHoliday Drive önskar dig en trevlig och säker resa..

Rekommenderad läsning för ditt resmål

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för tips och uppdateringar